Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Travis Knight, σκηνοθέτης του Bumblebee, αναλαμβάνει την ταινία Uncharted

*
Η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted βρίσκει επιτέλους σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Travis Knight, ο οποίος άφησε καλά δείγματα γραφής στο Bumblebee spin-off των Transformers. Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή έχει περάσει από 40 κύματα και αρκετές αποχωρήσεις (με τελευταία του Dan Trachtenberg του 10 Cloverfield Land, τον Αύγουστο) και πλέον ήρθε η ώρα να μπουν όλα σε σειρά. Η ταινία θα εστιάζει στον Nathan Drake και προφανώς θα αντλεί στοιχεία από τα διάφορα παιχνίδια του franchise. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς είναι το Uncharted 4: A Thief’s End, το οποίο και πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.



Το σενάριο της ταινίας Uncharted έχουν επιμεληθεί οι Art Marcum και Matt Holloway του Iron Man, καθώς και ο Rafe Judkins. Στην παραγωγή της βρίσκονται οι Charles Roven και Alex Gartner, μαζί με τους Avi Arad και Ari Arad. Η ημερομηνία προβολής του Uncharted έχει οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου 2020 και μένει να δούμε αν θα δεν θα αλλάξει μετά από τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*